Celebrem la Festa solidària de ‘Solidaritat sobre rodes’

El dissabte 16 de juliol es va dur a terme l’activitat SOLIDARITAT SOBRE RODES a les instal·lacions de HM Nens. Una activitat organitzada per la Fundación HM Obra Social Nens dirigida a tots els nens i nenes beneficiaris dels projectes de salut solidaris de l’entitat.

SOLIDARITAT SOBRE RODES va consistir en dos actes paral·lels que finalment van confluir en el moment més àlgid i emotiu de la jornada.

Per una banda, la pedalada solidària capitanejada pel pilot i raider del Dakar GERARD FARRÉS, qui apadrinant aquesta festa va recórrer el tram Manlleu-Barcelona amb bicicleta, juntament amb 20 ciclistes més (alguns d’ells metges de HM Nens). Tots els ciclistes van poder fer el recorregut amb la tranquil·litat de que Ferma Assessors els havia cobert amb una pòlissa de salut a mode totalment altruista, a la vegada que van poder lluir uns maillots especialment dissenyats per la jornada subvencionats per Gescobert.

Qui estigués interessat en col·laborar, podia apadrinar algun dels 165 Km que composaven aquest recorregut a través de la pàgina web de la Fundación HM Obra Social Nens. Amb aquest gest, a la vegada, s’entrava en el sorteig d’alguns productes cedits pels sponsors d’aquesta activitat (Play Station, AVIA, PitViper, Ninco, Gobik, 24MX). Gràcies a aquesta pedalada es van aconseguir més de 4000 euros que es destinaran als projectes de salut de la Fundació.

Per altra banda, el mateix dia, paral·lelament es posava en marxa la festa destinada a tots els nens i nenes beneficiaris de la obra social, els quals van poder gaudir d’un matí carregat d’activitats com van ser una pista d’slot, manualitats, pallassos, màgia i un taller de playmòbils, gràcies a la col·laboració totalment desinteressada i altruista d’slot Garraf, Proyecto Niko, Somriures Terapèutics i l’Associació Catalana dels Clics Click i Clack.

Una festa que va tenir el moment més emotiu quan els infants van poder rebre els ciclistes que havien recorregut el tram solidari en bicicleta en favor de tots ells, i de molts altres infants que no van poder estar allí aquell dia.

Vam poder comptar amb la presència d’infants del CRAE Casa Solaz, de la Fundació Albert, d’INTRESS, de la Casa Ronald McDonald, del CRAE Complex Maricel, de les penyes del FCB i de l’associació cultural la Buena Semilla, així com famílies usuàries dels serveis socials municipals. Tots els assistents es van poder endur un regal gentilesa de la Fundació FC Barcelona.

Una jornada emotiva que va captivar a tots els assistents i va ser capaç de treure mil somriures entre ciclistes, infants, famílies, educadors i organitzadors… Esperem que aquesta roda solidària segueixi fent camí per arribar més lluny.

Moltes gràcies a tots i totes els que ho van fer possible.