Esporti Revolution o com generar un hàbit saludable a l’hora de practicar exercici físic

esporti

esporti

Esporti Revolution és una app que es basa en un concepte anomenat “gamificació” o “ludificació”, que pretén portar fora de l’àmbit purament del joc, les tècniques necessàries perquè els usuaris aconsegueixin uns objectius que d’altra manera no estarien disposats a arribar.

Aquesta aplicació utilitza un enfocament innovador doncs, malauradament, el model tradicional d’intervenció sobre hàbits saludables (xerrades, sessions grupals …) no ha obtingut els resultats desitjats. A més, els nostres nens estan enganxats a les pantalles de smartphones i tablets, i per això hem triat aquest canal perquè, en la seva condició natural de jugadors i de nadius digitals, vulguin guanyar punts (Esportis), que en realitat són activitats que generen un hàbit saludable d’exercici físic. La consolidació de la cultura de l’autocura serà garantia de benestar en l’edat adulta, evitant així esdeveniments cardiovasculars de costosa pèrdua d’autonomia i cost sociosanitari elevat.

Des de la Fundació, us animem a que us descarregueu aquesta simpàtica i útil aplicació que farà les delícies dels vostres fills i crearà un hàbit saludable a l’hora de practicar exercici.

Versión android: bit.ly/esporti_android

Versión iOS: bit.ly/esporti_ios

Versión Web: play.esportirevolution.com