El banc de llet materna necessita més donants

8948754051 fb4c5623ea z

8948754051 fb4c5623ea z

La llet materna és el millor aliment que pot rebre un nadó. Això és especialment important en nadons vulnerables com ara els prematurs de baix pes (800-1500g) o els nadons que són intervinguts de cirurgies de l’aparell digestiu. A aquests nadons se’ls subministra llet materna procedent del banc mentre no poden ser alletats per les seves pròpies mares. La llet materna és més fàcil de digerir, facilita el bon desenvolupament digestiu i disminueix les complicacions intestinals. És rica en nutrients i en anticossos protectors.

Un miler de mares han estat donants des que es va posar en funcionament el Banc de Llet en l’any 2011. No obstant això les necessitats han anat en augment i mentre les donacions de sang es poden prolongar en el temps, les donacions de llet materna només es poden fer durant un període molt determinat de la vida d’algunes dones.

Si estàs alletant al teu fill, tens llet suficient i estàs en bones condicions de salut, pots ser donant de llet materna i ajudar a créixer saludablement a altres nadons.

Més informació:

http://www.bancsang.net/donants/banc-llet-materna/index/

http://www.bancsang.net/media/upload/arxius/donants/Banco-de-leche-materna.pdf

NDP Banco de Leche Materna