Actualització 16 març: Serveis mínims deguts a Covid-19

A l’hospital portem treballant molts dies per organitzar-nos de forma adequada i mantenir l’assistència a tots els nens i nenes que ho necessitin en aquests moments d’incertesa.

Després de la declaració de l’estat d’alarma i les diferents mesures aprovades, hem decidit actualitzar les mesures de prevenció per protegir els nens i nenes que es visiten i les seves famílies, així com al nostre personal.

Per tal de prevenir el contagi pel coronavirus, et comuniquem les noves mesures adoptades des d’avui 16 de març i durant les següents dues setmanes, de moment, per mantenir uns serveis mínims d’atenció sanitària pediàtrica.

Urgències romandrà oberta durant 24 hores

o A Urgències s’ha habilitat un circuit per separar els pacients que presenten clínica respiratòria dels que no.

o La dotació de personal serà suficient en tot moment per cobrir les necessitats que es presentin.

Es cancel·len totes les visites programades a Consultes Externes

o El Servei de Dermatologia romandrà TANCAT.

o El Servei de Pediatria comptarà amb un pediatre cada dia en horari de matins (9-13h) per atendre els nadons més petits o en els quals estigui recomanat no demorar la vacunació.

o L’Àrea Dental (Odontopediatria i Ortodòncia) estarà obert de 9 a 12h i de 16 a 18h exclusivament per atendre URGÈNCIES (dolor, traumatisme o flegmó).

o La resta de serveis romandran oberts de 9 a 13h per atendre els pacients que ho necessitin (cites necessàries, cites acordades directament amb els professionals, cites urgents).

Es cancel·la tota la cirurgia ambulatòria. Els quiròfans seguiran funcionant amb normalitat en cas de Cirurgia URGENT o cirurgia que no pugui ser ajornada.

L’activitat en hospitalització (llits, tractaments, etc) es manté tenint en compte totes les recomanacions d’aïllament i maneig dels diferents casos.

Les visites cancel·lades es reprogramaran al més aviat quan tinguem més informació de finalització d’aquestes mesures excepcionals. Des de l’hospital ens posarem en contacte amb les persones que tenien cita programada per donar-los la millor alternativa a la seva situació personal.

En el cas d’haver d’acudir a l’hospital, se sol·licita que només vagi un acompanyant amb el / la menor. En el cas de pacients hospitalitzats, igualment només es permetrà un adult acompanyant a cada habitació. Preguem mantinguin la distància de seguretat tant amb els nostres professionals com a les sales d’espera.

Per contactar amb nosaltres, ja que el telèfon és previsible que estigui saturat, us recomanem que utilitzeu el mail de cada servei, que teniu disponible a cada servei a la web.

A causa de la situació canviant, és possible que aquestes mesures siguin modificades en els pròxims dies. Us agraïm la comprensió i la paciència per les dificultats que us pugueu trobar.