Carta als 749 reis mags

Els temps canvien, les cartes també…

2009 també ens va canviar a tots una mica. Ho recordarem per moltes coses, algunes bones, altres no tant, però a Great Works i a l’Hospital de Nens de Barcelona ens agradaria recordar aquest any com aquell que va posar fi a l’hegemonia dels tres Reis Mags. Perquè aquest any no hi ha hagut només tres Reis Mags.

No
L’any de la crisi ha estat també l’any dels 749 Reis Mags.
Gent normal i corrent, tu, que vas tenir una idea, la vas agafar al vol i la vas fer teva.
I així, sense més, amb ella et vas muntar un pessebre, però com es veu que darrerament tot canvia, no podia ser un qualsevol. Havia de ser un ben gran:

The Great Pessebre.

Un Pessebre de nens grans per una causa Great, i els 749 Reis Mags no van venir d’Orient sinó de Màlaga, València, Castelló, Lleó, Gijón, Toledo, Pamplona, Madrid, Estocolm, Brighton, Milà i per descomptat, de Barcelona. Un Great Pessebre format per pastorets atípics, d’aquells que tenen forma de 1 Bart Simpson, 1 Blas i 2 Barbies. O de

· 297 Peluixos
· 5 Estovalles desplegables de jocs 
· 3 Legos 
· 12 Motxilles
· 17 Pilotes 
· 13 Panells de joc i jocs individuals
· 4 pissarres
· 17 Bratz i similars
· 4 Ponies
· 109 Materials per a l’escola (Plastidécor, bolis, porta cd, gomes, llapis …)
· 31 Disfresses, sabates i complements
· 41 Puzles
· 14 Jocs de taula
· 5 Instruments
· 8 DVD’S 
· 250 Figuretes, ninots i cotxes
· 2 Tricicles
· 4 Correpassadissos
· 1 cavall-Gronxador 
· 56 Llibres 
· 16 Carri-cotxes
· 6 Jocs musicals 
· 1 Pini – Posa 
· 20 Joguines per Bebè
· 9 Taules de jocs 
· 36 Diversos clauers, minijocs, miralls.

Un total de 985 “ja saps”. Pastorets d’aquells que només et trobes en aquest calaix de casa que fa temps no obres i que, gràcies a tu, passaran d’estar al costat dels mitjons a estar en mans dels petits més desfavorits dels centres de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, Solaz Infantil, Llar Materno-Infantil El Àgora, Guarderia Jahibe, Llar Sant Joan Baptista i el Complex Maricel.
Per tot això, en un any canviant en el qual tots també estem una mica més susceptibles que de costum, deixa’ns de nou donar-te les gràcies i demanar-te que si pots, l’únic que no canviïs siguis tu.

 Tornar