Caravana solidària, patinatge de velocitat i … Campanya de recollida de joguines!

solidario-Navidad-2014 v1

solidario-Navidad-2014 v1

Seguir les tradicions és important i en aquestes dates ni nosaltres ni vosaltres podeu faltar a la campanya de recollida de joguines que portem realitzant a l’hospital des de fa ¡102 anys!

Si vols col·laborar amb la recollida de joguines, pots portar-los directament a qualsevol de les recepcions de l’hospital. Han de ser joguines noves, per a qualsevol edat.

Si et resulta difícil apropar-te, pots fer un ingrés al compte corrent de l’Obra Social, indicant “Campanya de joguines”.

Diferents entitats s’han sumat a la nostra campanya cada any. Una mostra d’això és la caravana solidària que va finalitzar a l’hospital dissabte passat. El nostre agraïment a tots els que van participar especialment als fotògrafs solidaris Sergio Gonzales Torres i Irene López Sanz, al grup motard de “Els Rucs”, a l’American Car Club, al Grup Polaris i a Help Children Barcelona.

També el proper dissabte dia 20, el Club Patí Delta Prat organitza una patinada solidària, on els participants aportaran una joguina i un quilo de menjar. La joguina serà donada a la nostra campanya de recollida de joguines, i els aliments a Càritas.

Moltes gràcies a tots per la vostra acollida i participació!!