Benvinguts a la Unitat Odontobebé

La càries dental és una malaltia prevenible si es coneixen les mesures per evitar-la i les estratègies per aturar-la si hi ha un diagnòstic precoç. Malgrat això, en l’actualitat segueix sent la malaltia crònica més freqüent en la població mundial.

La càries en la dentició de llet és un problema seriós i té greus repercussions en la salut general del nen, com infeccions, dolor, pèrdua de gana i pes.

El tractament dental a aquestes edats no és només d’elevat cost, sinó també de gran dificultat, per la qual cosa es veu justificada la instauració de mesures preventives precoces, que poden controlar l’aparició de la càries, o si no, la progressió de la mateixa.

Diversos estudis indiquen que quan es dóna una atenció dental individualitzada durant el primer any de vida, la possibilitat de mantenir la boca sana és gairebé del 100%.

 

Per tot això hem decidit posar en marxa la primera unitat d’Odontologia per Bebés a l’Àrea Dental, amb l’objectiu de reduir la càries en els nens. Comptarem amb professionals altament especialitzats en la patologia dental dels nens i les nenes menors de 3 anys d’edat.