Benvinguts al Servei d’Urgencies de l’Hospital HM Nens de Barcelona. Ens trobaràs a l’Àrea Central, al Carrer Consell de Cent, 437.

Aquest Servei, atén pacients d’entre 0 i 18 anys, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. L’equip de professionals que els atén es composa de pediatres, infermeres i auxiliars especialment formats en pediatria d’urgències. El Servei també disposa de subespecialitats pediàtriques que intervenen quan el pediatra de guàrdia ho indica.

Amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat, el personal d’urgències fa torns, tot seguint les recomanacions més actuals a nivell europeu sobre la durada màxima de jornada i els períodes de descans en un servei d’urgències.

El nombre de personal d’una guàrdia (metges, infermeres i auxiliars) i l’espai físic que el Servei d’Urgències fa servir varia segons l’hora, el dia de la setmana y el mes de l’any. En funció de les previsions s’hi estableixen les necessitats de l’equip i del espai requerit.

Això no evita que, en determinades circumstàncies, qualsevol previsió pugui no ser efectiva degut a les característiques pròpies d’un servei d’urgències.

 

 

El nombre de pacients que acudeixen a un servei d’urgències en un moment determinat depèn de factors epidemiologics complexos. Una emergència mèdica, un diagnòstic o un tractament complex, els brots epidèmics, una afluència de pacients no esperada, etc. poden provocar demores en l’atenció.

Els temps d’espera inclosos en la política de qualitat de l’Hospital són especialment analitzats per trobar solucions que els mantinguin en un grau d’acceptació general.

Les emergències mèdiques (nens amb patologia potencialment greu) són ateses de manera immediata, i per tant, l’ordre d’arribada al Servei d’Urgències pot no coincidir amb l’ordre de visita, tot depenen de les prioritats mèdiques que presentin els pacients.

 

Servei d’Urgències Odontopediatria i Ortodòncia

Dilluns a divendres de 9:30h a 12:30h i de 16:00h a 16:30h

Dissabte de 9:00 a 14:00h


Demanar visita

QUADRE MÈDIC

CONTACTE

    Entenc i accepto la política de privacitat    ENS POTS TROBAR A:

    Consell de Cent, 437
    Tel. 935 230 555 / 901 088 214
    Fax 93 265 50 17