Benvinguts al Servei de Radiologia de l’Hospital HM Nens de Barcelona.

Aquest Servei està dotat de radiologia digital directa amb àmplia experiència en la realització de les diferents proves diagnòstiques en lactants i nens.

La radiologia digital proporciona imatges de millor qualitat que la radiologia analògica oferint, per tant, un diagnòstic més acurat i una reducció del nivell de radiació, tant perquè les dosis unitàries són menors com perquè s’evita la repetició de proves per manca de qualitat en les imatges.

Amb la radiologia digital es facilita la manipulació de la imatge mèdica, permetent la visualització d’imatges via informàtica, prendre decisions clíniques, iniciar els tractaments en menys temps, i poder realitzar un millor seguiment de l’evolució del pacient. També la radiologia digital proporciona una millor eficiència en el magatzematge, arxivant un gran número d’imatges en un espai molt petit.

El Servei també disposa de Eco doppler color que és la tècnica d’elecció per els estudis vasculars, morfològics i dinàmics i de totes les aplicacions de l’exploració ecogràfica.


Demanar visita

QUADRE MÈDIC

CONTACTE

Entenc i accepto la política de privacitat


ENS POTS TROBAR A:

Carrer Roger de Flor, 151
Tel. 935 230 555 / 901 088 214
Fax 93 265 50 17