Benvinguts al Servei de Pediatria de l’Hospital HM Nens de Barcelona. Ens trobareu a l’Àrea de Consultes Externes III, al Carrer Consell de Cent, 433.

Aquest Servei està format per un ampli grup de pediatres, que vetllen per la salut, desenvolupament i creixement dels vostres fills.

El pediatre que escolliu us aconsellarà de forma acurada sobre la lactació, sobre la dieta més adient en cada etapa del nen, les vacunes que cal administrar i els consells de puericultura necessaris en cada moment. Realitzarà un control exhaustiu del creixement i desenvolupament psicomotor, així com el diagnòstic i tractament de les malalties que puguin aparèixer.

Amb estreta col·laboració amb les diferents especialitats pediàtriques, el nen rebrà el consell de l’especialista sempre que la seva patologia ho requereixi.

Tanmateix, el Servei de Pediatria disposa de la Unitat d’Adolescència, part de la Pediatria dedicada als joves, amb l’objectiu de detectar I prevenir les possibles malalties, així com la formació del jove envers la seva salut.

En ocasions la consulta del jove amb el metge es fa de forma privada, és a dir, sense la presència dels seus pares. Això els proporciona l’oportunitat de ser tractats com a persones independents que poden expressar lliurament les seves idees i preocupacions.


Demanar visita

QUADRE MÈDIC

CONTACTE

Entenc i accepto la política de privacitat


ENS POTS TROBAR A:

Consell de Cent, 433
Tel. 935 230 555 / 901 088 214
Fax 93 265 50 17