A través del servei de Consultes Externes de Pediatria de l’Hospital HM Nens de Barcelona els pacients més joves tenen a la seva disposició totes les especialitats pediàtriques, de manera que el seu metge hi pot accedir amb molta facilitat, per assegurar la salut del menor.

Amb atenció des de nadons fins a l’adolescència, l’Hospital HM Nens és el centre especialitzat en Pediatria i totes les àrees específiques, ja que compta amb totes les especialitats mèdiques pediàtriques que el pacient pugui necessitar. Això ens permet aportar una millor i més completa qualitat assistencial, vetllant sempre per les necessitats del pacient i la seva família i oferint un tracte personalitzat, ja que cada cas és únic i ha de ser atès amb respecte i amabilitat.

Què és la pediatria?

A Pediatria els nostres especialistes avaluen de forma integral tant el nen sa com el malalt. Analitzen les diferents fases del creixement i el desenvolupament, així com la influència de tot el seu entorn familiar i social.

Els objectius del servei de Pediatria de HM Nens són reduir la mortalitat infantil, eradicar o controlar malalties que afectin nens i adolescents i millorar la qualitat de vida dels pacients amb malalties cròniques.

Des del primer moment, els nostres pediatres de HM Nens fan un seguiment continu dels seus pacients, calendari vacunal i estan alerta davant de qualsevol malaltia que pugui aparèixer en una edat primerenca.

A les consultes de Pediatria de HM Nens a Barcelona realitzem:

 • Controls i revisions del nen sa, vigilant-ne el desenvolupament, creixement i alimentació amb visites adaptades segons l’edat. Diagnostiquem, tractem i donem seguiment a les patologies pròpies de la infància i adolescència.
 • Vacunació completa segons el calendari vacunal i el seu registre al REVAP, unificant el calendari públic i privat.
 • Detecció de problemes cognitius i trastorns somàtics cognitius.
 • A HM Hospitales comptem amb història clínica interoperable accessible perquè en arribar a l’edat adulta disposin de tot el seu historial mèdic.
 • HM Nens és el centre de referència a Barcelona a Pediatria, amb més de 130 anys d’història i els millors especialistes pediàtrics de Barcelona.

 

 

Consulta el Calendari de visites i vacunació del nen/a sa/na d’HM Nens

Serveis de les Consultes Externes de Pediatria de HM Nens

L’Àrea dental de HM Nens inclou tots els serveis: Odontobebé, Odontopediatria, Ortodòncia, Cirurgia Maxil·lofacial i Logopèdia.

L’objectiu principal d’aquesta unitat és disminuir el malestar cognitivoemocional, dotant-lo alhora d’habilitats i estratègies d’afrontament funcionals que substitueixin les respostes més problemàtiques. Tot això amb una intervenció especialitzada i adaptada a la seva edat, les característiques del nen i la seva problemàtica.

La Unitat de Medicina de l’Esport de l’Hospital HM Nens té com a objectiu valorar i acompanyar l’esportista en edat pediàtrica i adolescent, per tal d’adequar l’exercici físic, permetent millorar el rendiment a totes les edats i nivells d’entrenament, minimitzant-ne els riscos i promovent uns hàbits de vida saludables des d’una edat primerenca.

La Unitat de Rendiment Físic de HM Nens és un programa adscrit a la Unitat de Cardiologia-Esport de l’Hospital HM Nens creat per millorar la salut dels nostres pacients i prevenir el desenvolupament de malalties cardiovasculars en potenciar els beneficis de l’exercici físic.

 • Vacunació infanto-juvenil

Tant vacunes finançades com no finançades, amb registre a REVAP per unificar les vacunes al perfil de “La meva salut” del pacient.

A HM Nens comptem amb un Laboratori d’Anàlisis Clíniques propi, per la qual cosa el lliurament i la gestió dels resultats és molt més ràpid i eficient.

 

Beneficis de la Pediatria a HM Nens

Portar el teu fill al pediatre regularment pot tenir múltiples beneficis per a la salut i el benestar. A HM Nens estem especialitzats en la medicina pediàtrica preventiva. Al nostre hospital accedeixes a l’especialista que necessita el teu fill de manera ràpida i comptes amb totes les facilitats per a les exploracions, analítiques i proves radiològiques que siguin necessàries.

Atenció sense pressa

Els nostres professionals no tenen pressa, s’expressen amb claredat i amb un llenguatge senzill, tant per als pacients com per als adults que els acompanyen, evitant qualsevol problema de comprensió del diagnòstic, el tractament i el control de la salut del nen o adolescent.
Tots els serveis pediàtrics de l’hospital comparteixen la filosofia basada en la màxima qualitat assistencial, la docència i l’educació sanitària i la investigació. Alhora valorem l’assistència integral, que va més enllà de la malaltia, i vetllem pel conjunt de les necessitats del pacient i la seva família, i el tracte personalitzat, ja que cada cas és únic i l’hem d’atendre amb respecte, amabilitat i cortesia.
Establim una relació de confiança. La visita regular al pediatre ajuda a fundar una relació de confiança entre el metge i el nen, cosa que facilita al nen parlar sobre qualsevol problema de salut o preocupació que tingui.

Urgències pediàtriques a Barcelona 24 hores

El Servei d’Urgències de l’Hospital HM Nens compta amb una atenció permanent a pacients pediàtrics 24h/365 dies. Pediatria i infermeria especialitzada en el tracte al pacient pediàtric, proper i humà amb els pacients i les famílies.

Les Urgències estan ubicades al C/Consell de Cent, 437.

 

 


Demanar visita

QUADRE MÈDIC

CONTACTE

  Entenc i accepto la política de privacitat  ENS POTS TROBAR A:

  Consell de Cent, 433
  Tel. 935 230 555 / 901 088 214
  Fax 93 265 50 17