Benvingut a al servei d’Otorinolaringologia de l’ Hospital HM Nens de Barcelona. Ens trobaràs a l’Àrea de Consultes Externes I, al carrer Roger de Flor, 151, 1a planta . Si necessites posar-te en contacte amb nosaltres pots fer-ho a l’adreça de correu electrònic orl.hmnens@mail.hmhospitales.com

La Otorrinolaringologia es l’especialitat mèdico-quirúrgica que tracta les malalties que afecten a nas, boca, laringe i oïda.

La patologia més freqüent en el nen és la derivada de la insuficiència respiratòria nasal, de manera que després d’un diagnòstic, es realitzen cirurgies diverses com l’adenoidectomia, la reducció amigdalar o de cornets per radiofreqüència, septoplàsties o cirurgies nasosinusals.

En la unitat d’otologia tractem patologia d’oïda mitjana com el tractament d’otitis cròniques o la col.locació de drenatges transtimpànics o implants d’oïda mitja. A l’oïda interna, els implants coclears.

La patologia laríngia – com pòlips, nòduls o quists- pot requerir tractament quirúrgic. Col·laborem estretament amb el Servei de Logopèdia pels casos que requereixen reeducació de la parla.

En el Servei d’Otorrinolaringologia es realitzen les següents proves:

 • Audiometria: Avalúa el funcionament del sistema auditiu determinant la capacitat d’una persona per escoltar els sons i la fase del procés de audició que està alterada.
 • Impedanciometria: Valora l’oïda mitja, comprovant la integritat de la caixa timpànica i el correcte funcionament de l’oïda mitja i els seus components bàsics
 • Rinomanometria: Medeix la funció del nas i el seu grau d’obstrucció
 • Fibrolaringoscòpia: Permet la visualització de la laringe i les cordes vocals mitjançant un fibroscopi.


Demanar visita

QUADRE MÈDIC

CONTACTE

  Entenc i accepto la política de privacitat  ENS POTS TROBAR A:

  Carrer Roger de Flor, 151
  Tel. 935 230 555 / 901 088 214
  Fax 93 265 50 17