Benvinguts al Servei d’Hospitalització de l’Hospital HM Nens de Barcelona. Ens trobaràs a l’Àrea Central, al Carrer Consell de Cent, 437, a la 2ª, 3ª i 4ª planta.

Tant per ingressos medicoquirúrgics programats com per ingressos procedents d’Urgències, l’Hospital de Nens de Barcelona disposa del Servei d’Hospitalització amb habitacions, totes individuals, equipades amb bany complert, llit elèctric, televisió, telèfon i tot el necessari per donar la màxima comoditat al nen i els seus familiars.

L’equip de metges i infermeres, amb professionalitat i dedicació, tenen com a objectiu vetllar per la millora i recuperació de la salut dels vostres fills.

 

CIRURGIA DE CURTA ESTADA

A l’Hospital HM Nens de Barcelona volem que el nen estigui el menys temps ingressat i lluny del seu entorn familiar. Aqui trobareu informació sobre les intervencions quirúrgiques de curta estada i els passos a seguir en cas d’haver de ser ingressats.

Disposem d´un equip complet de metges, infermeres i tècnics capacitats per atendre tot tipus d´intervencions quirúrgiques.

Durant la visita ambulatòria us indicaran les anàlisis i proves a realitzar. Els resultats d’aquestes, les haureu de portar el dia de l´ingrés juntament amb els documents i autoritzacions necessàries. Finalment, el dia de la intervenció, us haureu de presentar al lloc d´admissió de malalts a l´hora indicada. Aqui teniu una sèrie d’indicacions a tenir en compte abans i després de la intervenció.

El dia de la intervenció

· Haurà de dutxar o banyar al seu fill.
· No ha de portar arracades, anells, cadenes ni cap objecte metàl·lic.
· Porti una muda neta i còmoda.
· Mantingui les normes de dejuni indicades pel cirurgià.
· Anirà a l´hora indicada a la Unitat d´Admissió, per efectuar l´ingrés a l´Hospital.
· Després l´acompanyaran a l´habitació assignada.
· A l´habitació recomanem que no hi hagi més de dues persones per nen.

Després de la intervenció

· Acabada la intervenció, el nen restarà a la sala de recuperació fins que pugui ser traslladat a l´habitació.
· A l´habitació els pares no han de donar al nen cap medicació, aigua o aliments fins que la infermera de planta ho indiqui.

En el moment de l’alta

Abans de tornar a casa se li facilitaran per escrit o de forma oral les indicacions a seguir respecte a les dietes, cures, activitats i medicació.

Un cop a casa

· Seguir les indicacions facilitades en el moment de l´alta.
· Durant les primeres 24 hores, és recomanable fer repòs sense fer cap activitat important o fer grans esforços.
· Han de seguir la dieta que els indiquin en el moment de l’alta.
· El dia assenyalat ha d´acudir als controls que li ha indicat el Cirurgià.
· Davant de qualsevol dupte o eventualitat, no dubteu a trucar a l´Hospital, on el posaran en contacte amb l´Equip de Guàrdia: Tel. 935 230 555 / 901 088 214


Demanar visita

QUADRE MÈDIC

CONTACTE

Entenc i accepto la política de privacitat


ENS POTS TROBAR A:

Consell de Cent, 437
Tel. 935 230 555 / 901 088 214
Fax 93 265 50 17