A HM Nens oferim un servei integral de cirurgia plàstica, estètica i reparadora basada en l’atenció mèdica superespecialitzada amb dos objectius bàsics excel·lència i innovació. La missió és tenir no només un servei amb l’última tecnologia i tècniques quirúrgiques d’avantguarda internacionalment, sinó també eficient i amb alta capacitat assistencial; la resolució de problemes assistencials i l’atenció holística dels nostres pacients és essencial.

 

Els nostres serveis

 

Cirurgia d’orelles o otoplàstia:

Consisteix a reduir la mida de les orelles o canviar la posició de les orelles prominents a una posició més propera al capdavant. Se sol fer tant en nens com en adults.

 

Cirurgia Mamària

En els motius freqüents de consulta hi ha les asimetries en mida, les mames tuberoses i el desenvolupament excessiu o gigantomàstia.

 

Ginecomàstia

És un augment en la quantitat de teixit de les glàndules mamàries en nens o homes, causat per un desequilibri de les hormones estrogen i testosterona.

 

Rinoplàstia

Les raons perquè una intervenció de rinoplàstia o rinoseptoplàstia pugui estar indicada a una edat primerenca varien entre deformitats importants, problemes respiratoris o tots dos.


Demanar visita

QUADRE MÈDIC