HM Dental Center a Barcelona

Barcelona ja compta amb un innovador espai odontològic ubicat a l’Eixample de Barcelona. El nou centre HM Dental Center compta amb 4 boxes odontològics complets i una sala quirúrgica. Està equipat amb la més avançada tecnologia i amb un equip altament especialitzat, preparat per atendre pacients joves i adults, a més de persones amb necessitats especials, com l’autisme, discapacitat intel·lectual, ansietat, fòbies, etc.

Aquest nou espai permet atendre els nostres pacients en totes les especialitats i, sobretot, realitzant tractaments d’alta complexitat i donant continuïtat a la cura i tractament de l’pacient pediàtric, un cop no pot seguir sent atès a l’Àrea Dental de HM Nens, per la seva edat . L’Hospital HM Nens és l’hospital de referència i confrontant a el nou espai, a tan sols, 200 metres d’aquest.

 

 

Una solució bucodental per a cada somriure

L’atenció odontològica de HM Dental Center ofereix totes les especialitats bucodentals:

 

Odontologia conservadora:

Empastes, extraccions, restauracions…

​Pròtesi dental

Basada en tecnologia de modelatge digital.

Ortodòncia

Sistema de brackets i ortodòncia invisible.

Implantologia i cirurgia maxil·lofacial

Tractaments unitaris i d’alta complexitat.

 

 

 

Especial atenció a les persones amb necessitats especials

L’alta especialització dels professionals de HM Dental Center els permet aplicar tècniques noves, com la sedació conscient. Aquest mètode de relaxació permet tractar al pacient de manera més còmoda i efectiva, estant especialment indicat per a les persones amb necessitats especials, com l’autisme, altres discapacitats intel·lectuals, ansietat, fòbia, etc.

 

Tecnologia d’avantguarda

El centre compta amb l’última tecnologia digital en l’àmbit de l’odontologia que ens permet realitzar diagnòstics ràpids i precisos i tractar al pacient amb les tècniques més innovadores i menys invasives, el que afavoreix la comoditat del pacient en tot moment.

 

 

Treball en xarxa

Aquest nou espai de HM Dental Center a Barcelona permet ampliar la xarxa ja existent a Barcelona, ​​ja que es suma al servei d’odontologia i cirurgia bucal, oral i maxil·lofacial dels Hospitals HM Sant Jordi i el Policlínic HM Sant Andreu. Durant els propers mesos, aquesta xarxa seguirà ampliant-se, ja que es preveu incorporar nous HM Dental Center a l’Hospital HM Nou Delfos i en els policlínics HM Collblanc i HM Viladecans.

A més, la xarxa de HM Dental Center té la particularitat de comptar amb el suport dels diferents centres hospitalaris de HM Hospitales, el que comporta un valor afegit per al pacient si les seves necessitats requereixen la intervenció d’altres especialistes. Totes les àrees implicades treballen coordinadament.

HM Dental Center compta amb diversos espais a Barcelona i Madrid que compten amb unes innovadores instal·lacions i disposen de l’última tecnologia digital existent en l’àmbit de l’odontologia.

 

EQUIP MÈDIC HM DENTAL CENTER

Dr. Ferran López Ramos

Dra. Vanesa Avellaneda Gimeno

Dra. Silvia Somocueto Cerezo

 

HM Dental Center Barcelona

C/ Aragó 390-394 (esquina C/ Roger de Flor) 08013 Barcelona

Demana cita a 

93 231 03 62 o 900 105 785