Cirurgia Maxil·lofacial

L’equip de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de l’Hospital HM Nens compta amb gran experiència en el maneig del pacient pediàtric que necessita diagnòstic i tractament de la patologia que afecta la cavitat oral, la cara i el coll.

Cirurgians maxil·lofacials experts en nens

Dins de les intervencions orals més freqüents, realitzem extraccions de peces dentàries, fenestracions, quists, frenectomies, empelts, biòpsies, etc., sempre amb l’experiència i perícia pediàtrica necessària, ja que l’estructura anatòmica d’un nen o adolescent difereix de la de l’adult. Tot això es fa amb anestèsia general o sedació profunda.

 

Cirurgia Ortognàtica, què és?

Es tracta d’una cirurgia per corregir la posició dels ossos facials amb l’objectiu d’aconseguir una mossegada correcta. Això s’aconsegueix movent el maxil·lar superior, la mandíbula i el mentó per aconseguir una oclusió correcta respectant l’harmonia facial del pacient.

Comptem amb un equip multidisciplinar de cirurgians/ortodoncista/odontòlegs al servei de pacients amb deformitats dentofacials especialistes en cirurgies bimaxil·lars, monomaxil·lars, mentoplàsties, expansions del paladar -SARPE- i abordatges com el Surgery First.

Adaptem els tractaments i tècniques a cada pacient segons la seva etapa de desenvolupament i creixement per assolir els millors resultats immediats i futurs.

Realitzem aquestes cirurgies amb planificació 3D, guies de tall i plaques dissenyades específicament per al pacient, que ofereixen una millor predictibilitat i resultats més precisos de la cirurgia, així com un menor temps de recuperació per al pacient.

Cirurgia reconstructiva

En l’àmbit de la cirurgia reconstructiva, el nostre equip de cirurgians maxil·lofacials pediàtrics de l’HM Nens, realitza nombroses intervencions quirúrgiques al capdavant i al coll com d’orelles prominents o en nansa, rinoplàsties, empelts ossis, etc., d’origen congènit o traumàtic.

Otoplàstia, Què és?

Es tracta d’una cirurgia d’orelles per modificar-ne la forma, la posició o la mida. En aquest procediment els cirurgians maxil·lofacials de l’Hospital HM Nens aconsegueixen uns resultats excel·lents, tant en casos merament estètics com per deformitats després d’una lesió o un defecte congènit.

 

Demanar visita

 

EL NOSTRE EQUIP