Cirurgia Ortoèdica Pediàtrica
  • Director Unitat Extremitat Inferior
  • Director Medicina Regenerativa Esportiva

 

El Dr. Jorge Knörr, originari de Vitòria, especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, va realitzar la seva especialitat de Cirurgia Ortopèdica Pediàtrica a França, sent Cap Clínic de l’ Hospital Universitari Pediàtric de Toulouse i referent europeu de la patologia de genoll i peu, així com de lesions esportives en la infància i adolescència. Ha dirigit els Departaments d’Ortopèdia Pediàtrica dels 2 Hospitals Infantils de Barcelona. El seu domini de les tècniques artroscòpiques el va adquirir del seu mentor, el Dr. Mikel Sánchez, un reconegut expert internacional en aquest camp i en regeneració biològica.

El Dr. Knörr ha descrit nombroses tècniques quirúrgiques innovadores de implantació i ha publicat 55 articles científics en revistes internacionals indexades amb 8 tècniques d’autor, rebent 8 premis relacionats en congressos científics.

El Doctor és freqüentment convidat com a professor en conferències i cursos, havent impartit més de 100 conferències. És membre de prestigioses societats com la “European Pediatric ORTHOPEDIC Society (Epos)” o la “Société Française d’Orthopédie Pédiatrique (SOFOP) “, on ha estat elegit per a la” Conférence d’Enseignement “sobre el tractament de l’hallux valgus en nens. La seva participació humanitària està representada en 25 missions quirúrgiques en 3 continents, tractant patologies pediàtriques de màxima complexitat en països en desenvolupament com Burkina Faso, Benín, Bolívia, Cambodja o Vietnam.

 

 

 

El Dr. Knörr ha dedicat gran part de la seva carrera quirúrgica i científica a el desenvolupament de solucions quirúrgiques innovadores amb la filosofia de la “mínima incisió”. El nen, que no és un adult petit, amb característiques pròpies relacionades amb el creixement i una gran capacitat regenerativa, es beneficia especialment d’aquests procediments. Alguns exemples són:

1. Tractament percutani i artroscòpic de processos i seqüeles de l’turmell-peu: peu bot, peu buit, peu pla, hallux valgus ( “galindons juvenils”), sinòstosi tarsal, seqüeles d’esquinços.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Tractament artroscòpic de problemes de genoll i lesions esportives: lligament creuat anterior, trencaments de menisc, osteocondritis o inestabilitat rotuliana, cada vegada més actual a causa de l’activitat física més freqüent i intensa dels nens.

3. Tractament endoscòpic de processos ossis com exostosi, pseudoartrosi infeccions o seqüeles de fractures.

4. Regeneració biològica de teixits mitjançant plasma ric en factors de creixement i cèl·lules mare.

A més, el Dr. Knörr és expert en el tractament de la patologia específica del maluc en nens i les seves seqüeles, com la luxació congènita de maluc i la malaltia de Perthes.

 

El Dr. Jorge Knörr només realitza visites privades

Pàgina web 

Instagram Especialitats: