Concurs Escolar de Dansa: Vols participar?

concurs escolar dansa

concurs escolar dansa

Avui volem apropar-nos al món de la dansa, activitat que practiquen moltes nenes i nens arreu del territori. Ho fem de la mà de B&S Dansa.

B&S Dansa és un projecte innovador que fomenta la dansa i la fa més accessible a tothom. La idea de realitzar un concurs únicament a nivell escolar, sorgeix veient l’escassa oferta d’activitats que tenen els nens i nenes que cursen dansa a les seves escoles.

Sovint, als centres escolars no es disposa d’un espai per fer actuacions a final de curs per ensenyar als familiars i amics tot el que s’ha treballat durant l’any. Igual que els nens i nenes que cursen altres activitats – com ara el futbol o el bàsquet – tenen la possibilitat de jugar i guanyar les seves lliguetes entre escoles, B&S dansa pretén que la dansa tingui les mateixes opcions que les altres disciplines i esports. Els ballarins de les escoles de Catalunya es puguin sentir reconeguts i protagonistes de l’esdeveniment.

En aquesta ocasió a més B&S Dansa col.laborarà amb l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens, donant el 10% de l’import de les inscripcions, que estaran obertes fins el 29 de març i el Concurs será el dia 23 de maig.

Teniu tota la informació a la web http://www.bsdansa.com/