Visita al TecnoCampus de Mataró

enfermeria

Carla González -Coordinadora de Pràctiques Clíniques- i Katia Alonso -Directora de Infermeria- han assistit al “Fòrum del Talent Salut i Activitat Física” organitzat per l’Escola Superior de Ciències de la Salut de Tecnocampus (Mataró).

Allà han visitat les instal·lacions que ofereix el centre per a la formació dels alumnes d’Infermeria, Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat física i de l’esport (CAFE). De les instal·lacions destaquen els 5 boxs de laboratoris de simulació amb maniquins i programari especialitzat, un equipament que permet desenvolupar les habilitats i posar en marxa els coneixements adquirits en diferents àrees (Unitat de Cures Intensives, Urgències, Hospitalització, etc.).

La Sra. Katia Alonso, ha participat representant a la Fundació Hospital de Nens en les ponències amb la presentació: “Explora què ofereix el mercat laboral de salut i Infermeria”. En aquesta presentació s’han desenvolupat els perfils professionals que busquem en el nostre centre i les sortides laborals actuals.

A la Fundació Hospital de Nens de Barcelona contribuïm a la formació dels alumnes de diferents disciplines de Ciències de la Salut, entre ells els alumnes d’Infermeria, que poden realitzar pràctiques clíniques per conèixer de prop el món de la Pediatria, al costat de les nostres infermeres especialitzades.