Campanya solidària de Víctor Tomàs

obra-social-hospital-nens

Víctor Tomàs regala una experiència inoblidable per ajudar a l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona.

Es tracta d’un sorteig solidari: el guanyador podrà conèixer a Víctor Tomàs el 27 de maig a l’últim partit de Lliga ASOBAL.

Víctor Tomás, capità del Barça de hàndbol llença un sorteig solidari en què ofereix al guanyador la possibilitat única de veure en directe l’últim partit de la temporada i poder conèixer-lo personalment un cop finalitzi el mateix. El partit tindrà lloc el proper 27 de maig al Palau Blaugrana.

Aquesta iniciativa solidària comença el dia 2 de març a les 14h mitjançant bidaway.com/Tomas en la qual s’ofereix la possibilitat de tenir una experiència única alhora que es col·labora amb una bona causa com és la de l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona que treballa per oferir una atenció sanitària a les nenes i els nens de famílies sense recursos i alhora col·labora amb projectes per a infància en països amb pitjors possibilitats econòmiques.

La dinàmica per accedir a aquesta experiència és molt fàcil: només cal entrar en bidaway.com/Tomas. Pots participar des de 5 €. A més tota participació té regal segur: pòsters, vídeos, pilotes signades … fins i tot pots aconseguir la samarreta de les 100 victòries del FCB handbol signada.

Víctor Tomás vol oferir una experiència única com és participar en l’últim partit de Lliga ASOBAL. Entre el Barça i el Bada Osca, coneixent-lo personalment i més amb això col·laborar a una millor sanitat per a tothom.

Una bona oportunitat de gaudir i alhora ser solidari amb aquells que ho necessiten.

Accés al sorteig

Pàgina web de Víctor Tomàs