Taller de Ràdio amb Onda Cero

Fa uns dies un grup de nens i nenes de cicle superior de l’Escola Marillac de Barcelona va poder gaudir d’un taller de ràdio a les instal·lacions de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona, gràcies a la col·laboració de la Fundació A3media i Onda Cero.

Els 10 nens i nenes participants han parlat de música, sèries de Tv, les seves colònies, l’Obra Social de l’hospital… tot orquestrat pel Sr. Carles Lamelo, locutor de la cadena de ràdio, i el seu equip tècnic.

La majoria dels menors participants són usuaris de l’Hospital de Nens de Barcelona, i han aprés com s’executa un programa de ràdio, des de la seva programació, fins a la seva emissió.

El programa va estar enregistrat i podeu escoltar el podcast, encara que també van tenir l’oportunitat d’entrar en directe al programa “La Ciutat” d’Onda Cero i explicar la seva experiència.

Moltes gràcies a l’Escola Marillac, la seva mestra Montserrat i als menors Sens, David B., Marc, Mikel, Martín, Paula, Sofia M., Míriam, Clara i Pol, per haver participat i gaudit de l’activitat. Moltes gràcies al Toni per haver-ho fet possible. I per descomptat, moltes gràcies a la Fundació A3Media, Onda Cero, Carles i Carlos per haver comptat amb la Fundació Hospital de Nens de Barcelona, oferint un espai d’experiència i aprenentatge a la infància.

Més informació: Onda Cero