Reunió Anual de la Societat Espanyola d’Odontopediatria

odontopediatría

Del 26 al 28 de maig s’ha celebrat la XXXVIII Reunió Anual de la Societat Espanyola d’Odontopediatria (SEOP) a la Corunya on hem participat.

La Dra. Maura ha presentat a l’assemblea general de l’SEOP la proposta d’organització del congrés del 2018 a Mallorca, que ha estat aprovada.

La Dra. Ruth Mayné i la Dra. Yndira González han realitzat la ponència amb títol: “Paper del professional de la salut en la dentició precoç de la càries en nens menors de 3 anys”, presentant alguns dels resultats obtinguts en la consulta Odontobebè posada en funcionament fa un any.

La Dra. Elvira Ferrés-Amat ha passat a ser membre numerari de la Societat Espanyola d’Odontopediatria acreditant els seus coneixements amb la defensa de dos casos clínics davant la comissió científica de la societat.

Leah Modena, alumna del màster d’Odontopediatria de la Universitat de Barcelona amb el qual col·laborem, ha guanyat el premi segon accèssit a la comunicació oral titulada: “Motiu de consulta i prevalença de la càries de la primera infància severa en una població de 0 a 3 anys a la Fundació Hospital de Nens de Barcelona “.

image4