Participació en congressos mèdics

Els dies de maig sempre són de gran activitat científica, ja que tenen lloc els principals congressos mèdics pediàtrics en els quals intentem tenir representació, tant per poder compartir els nostres treballs com per aprendre d’altres companys.

El Servei de Cardiologia va participar a Sevilla en la 53a Reunió de l’Associació Europea de Cardiologia Pediàtrica i Congènita. El Dr. Siurana forma part del grup d’investigació que ha rebut la Beca Juan V. Comas al projecte “Evaluación de cambios precoces en el miocardio y sistema cardiovascular de adolescentes con obesidad moderada-severa” 

El Servei d’Oftalmologia va participar en el XXVII Congrés de la Societat Espanyola de Estrabologia i Oftalmologia Pediàtrica a Burgos, presentant 3 comunicacions. La Dra. Anna Monés va resultar premiada a la millor comunicació oral.

El Servei de Gastroenterologia també ha estat present en el XXVI Congrés de la Societat Espanyola de Gastroenterologia, Hepatologia i Nutrició Pediàtrica que ha tingut lloc a Santander.

El Servei d’Odontopediatria ha participat en la XLI Reunió Anual de la Societat Espanyola d’Odontopediatria, celebrada a Madrid. L’equip d’investigació de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona i de la Universitat de Barcelona format per Laura Sanchez, Fátima Collbert, Elvira Ferrés-Amat, Joan Ramon Boj i Isabel Maura amb la comunicació oral titulada: “Beneficis dels probiòtics en pacients pediàtrics amb antibioticoteràpia “, ha obtingut el premi Àngel Bellet a la millor comunicació oral.

El Servei d’Endocrinologia ha estat al XLI Congreso SEEP celebrat a Madrid. Part de l’equip ha rebut la Beca d’Investigació Clínica Gabriela Morreale de la FSEEP pel treball “Influencia de la exposición medioambiental en el desarrollo de la telarquia simple precoz y ginecomastia prematura idiopática”. 

Per la seva banda, els serveis de Pediatria, Cardiologia, Endocrinologia, Gastroenterologia i Medicina de l’Esport van participar en la 25a Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria celebrada aquí a Barcelona.

Enhorabona per la vostra participació i els premis rebuts!