Odontopediatria amb necessitats d’atenció especial (ONAE)

odontopediatria_especial

Durant els propers dies inaugurarem un subdepartament dins de l’Àrea Dental anomenat Odontopediatria amb Necessitat d’Atenció Especial (ONAE).

Atendre i tractar nens i nenes amb patologia associada i necessitat de tractaments diferents no és una activitat nova per a nosaltres, ja que en realitat portem 30 anys fent-ho. En aquest temps hem pogut ampliar la nostra experiència professional i formació, permetent en aquest moment establir una agenda i un espai predeterminats.

Aquest departament sorgeix del conjunt d’esforços dels nostres professionals d’higiene, mèdic i odontològic. Abanderat per la Dra Maura, responsable de l’Àrea Dental i coordinat per la Dra Concellón, especialista en odontopediatria i en nens amb necessitats d’atenció especial, neix amb la intenció de donar l’espai i el temps que es mereixen aquests pacients, de manera que tindran uns dies, horaris i espais adequats a les seves necessitats.

La necessitat d’una atenció diferenciada sorgeix de l’observació al llarg dels anys de la situació bucodental dels nens amb patologia de base. Sovint arriben a les consultes dels odontopediatres amb necessitat de tractaments urgents i / o invasius. Creiem que tant la prevenció com mantenir el compromís amb els pares o cuidadors en les tasques educacionals, millora l’evolució de la salut dental.

El pacient pot accedir al servei des del propi circuit intrahospitalari derivat d’un altre professional, des de la pàgina web o des del servei d’atenció telefònica. També pots enviar-nos un e-mail a: odesp@hospitaldenens.com 

Després d’una primera visita amb la Dra Concellón, el pacient serà derivat al tractament que necessiti: des de visites periòdiques preventives, fins higienes, l’atenció a la clínica especialitzada o la necessitat de tractaments que precisen anestèsia general. Així mateix entrarà en el circuit de prevenció del risc de càries i de patologia periodontal, molt freqüent en alguns d’aquests pacients.

Tenim moltes ganes de poder atendre amb tot l’afecte i professionalitat als vostres fills, des dels recursos diferencials que ens proporciona l’àmbit hospitalari. 

Més informació: 

Odontopediatria amb necessitats d’atenció especial