La Fundación de Investigación HM Hospitales rep una de les ajudes de la Gala 2022 de la Fundación Inocente Inocente

El projecte ‘Unitat d’atenció odontopediàtrica per a infants de famílies en risc d’exclusió social i discapacitat’ que la Fundación de Investigación HM Hospitales (FiHM) duu a terme a través de la Fundación HM Obra Social Nens, ha estat seleccionat per la Fundación Inocente Inocente per rebre una de les ajudes de la recaptació de la Gala del 2022.

En aquesta ocasió, les donacions de la Fundación Inocente Inocente s’han destinat a entitats que treballen amb menors amb discapacitat a Espanya amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida d’aquests infants i les seves famílies.

L´Hospital HM Nens de Barcelona disposa d´un equip d´odontologia altament especialitzat en l´atenció de pacients especials (amb discapacitat reconeguda, paràlisi cerebral, síndrome de down…), que treballa per afavorir la prevenció i el tractament del pacient pediàtric amb patologia de base.

El projecte de la ‘Unidad de atención odontopediátrica para niños de familias en riesgo de exclusión social y discapacidad’ a més d’oferir servei assistencial, també proporciona educació en prevenció i atenció personalitzada amb tractaments adaptats a cada pacient.

Aquesta és la tercera vegada que la Fundación Obra Social Nens rep una de les ajudes que atorga la Fundación Inocente Inocente anualment (les anteriors van ser el 2016 i el 2021), la Gala de la qual ja és un clàssic en la programació nadalenca de RTVE. A la darrera edició, es va recaptar 1.200.000€ que s’ha distribuït entre 100 entitats.

L’acte de lliurament de les donacions es va celebrar el 12 d’abril a la seu de la Fundación Telefónica i va ser presentat per l’exjugador de bàsquet del Reial Madrid, Juan Manuel López Iturriaga, i el meteoròleg Jacob Petrus.

s.