Iniciem el curs escolar 2016-17

Urgencias_FHNB

L’activitat escolar just comença pels més petits i en breu tots els nens i nenes estaran escolaritzats un curs més. La salut infantil en l’àmbit escolar és per a nosaltres molt important, i cada any intentem millorar els circuits que afecten als problemes de salut que es produeixen a l’escola o mentre els nens realitzen les activitats extraescolars o esportives.

Per tal de donar una millor cobertura a la salut escolar i esportiva dels nostres infants a Urgències, hem dissenyat un doble circuit que permet una atenció selectiva als col.lectius escolars i esportius. Aquest doble circuit preten que les esperes siguin menors en tots els pacients que acudeixen a Urgències (ja siguin procedents de l’escola o l’esport o per iniciativa pròpia).

D’altra banda el curs passat vam posar en marxa un sistema de teleassistència amb llar d’infants i escoles de Barcelona i àrea metropolitana que manté les escoles connectades amb l’hospital constantment amb l’objectiu de poder resoldre online i en temps real les qüestions de salut que afecten als nens i nenes en horari escolar o en els desplaçaments fora dels centres escolars.