Visita del Barça Lassa de Futbol Sala

El Barça Lassa de Futbol Sala ens va visitar el passat dia 31 de gener, passant per les habitacions dels infants ingressats i per urgències. Els jugadors Mario Rivillos, Dídac Plana, Roger Serrano i Boyis, acompanyats per representants de la Fundació, van compartir una estona amb aquests infants.

La visita, emmarcada dintre del programa ‘Benestar Emocional Pediàtric’ de l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona, i de la iniciativa solidària ‘Es Nadal tot l’any’ té com a objectiu fomentar el benestar emocional dels nens i nenes hospitalitzats mitjançant el reforç d’emocions positives. Amb aquestes visites es busca desenvolupar la capacitat d’adaptació dels infants i la seva imaginació i il·lusió perquè l’estat emocional i un entorn favorable tenen un paper clau en l’eficàcia del tractament i en la millora dels processos de recuperació dels infants.

El porter Dídac Plana i Mario Rivillos van destacar la importància que té per als jugadors i per al club participar en aquestes accions: “Sortim molt contents i realitzats. La gratitud de les famílies i els somriures dels nens ens omplen”, ha explicat Plana. 

 Moltes gràcies per la vostra visita, us esperem de nou aviat!