L’Escola de Pares ara és l’Escola de Famílies!

L’Escola de Pares d’HM Nens és un projecte que es va iniciar l’any 2008, dirigit i coordinat per la Dra. Fina Llagostera amb l’objectiu de complementar l’assistència que es dóna als nostres pacients i a les seves famílies a les consultes de l’hospital.

Sabem que aportar informació i acompanyar en el procés de criança i desenvolupament tant des del punt de vista físic com psicològic millora les competències de les famílies i les fa sentir-se més confiades. Els programes han estat destinats tant a les famílies com per a persones que professionalment treballen amb nens i nenes.

Després de 12 anys hem decidit canviar el nom i el logo per tal de ser més acordes a les definicions actuals: la família en el seu conjunt com a responsable de la seva autocura i aprenentatge.

La irrupció de la Covid-19 ens ha obligat a cancel.lar de moment totes les activitats presencials de l’Escola de Famílies, que han estat traslladades a sessions online. Malgrat tot, hem intentat crear sessions atractives per tothom i com sempre plenes de professionalitat i afecte.

Consulta la programació per aquest trimestre i participa!

Programa