Els nostres professionals en la pandèmia

La pandèmia ocasionada pel coronavirus ha estat una autèntica revolució per a la majoria dels nostres professionals que han hagut d’adaptar a una realitat que no havíem conegut.

Alguns d’ells han col·laborat amb els mitjans en entrevistes i relatant les seves experiències personals, així com contribuint a donar missatges a la població.

Et deixem un resum de les principals col·laboracions en premsa d’aquests dies:

  • I demà tornaré (La Vanguardia). Primera part del relat del Dr. Siurana, cardiòleg de HM Nens reinventant-se com a metge d’adults durant l’epidèmia a HM Delfos. La necessitat d’aprendre nous protocols, de tractar a adults -tan diferent de tractar la infància- i de reorganitzar la vida personal i familiar.
  • Efectes secundaris i petits èxits (La Vanguardia). Segona part de l’experiència del Dr. Siurana a HM Delfos, parlant de la solidaritat i de la feina en equip dels diferents grups professionals.
  • He hagut de fer un reset per tractar amb la mort. De Pediatria a la covid19 (Tot Barcelona). La Dra. Talló explica com no van dubtar un moment a canviar la Pediatria per la Medicina Interna a HM Delfos, reforçant la plantilla, vivint noves experiències i aprenentatges. Notícia en 20 minutos
  • Descobreix com ajudar als nens i les nenes durant el confinament   o(Triatletas en Red). El Dr. Díaz, cap de Servei de Pediatria dóna algunes claus per mantenir bons hàbits durant el confinament així com aspectes relacionats amb la higiene i la seguretat en les sortides al carrer.
  • De Pediatria a primera línea de la Covid 19 (Tot es mou, TV3). Amb la Dra. Talló relatant la seva experiència com a metgessa internista després de molts anys com a pediatra.
  • Mesures de seguretat i higiene per la infància abans, durant i després de sortis de casa (La Xarxa Notícies). La Dra. Amalia Arce, pediatra i responsable de Comunicació de HM Nens parla de les recomanacions pels nens i les nenes i les seves famílies en les primeres sortides al carrer durant el confinament.
  • Una realitat diferente (La Vanguardia). La tercera entrega en primera persona del Dr. José Manuel Siurana, cardiòleg de HM Nens. Amb acomiadament i agraïment de tot el que s’aprés en els dies passats a HM Delfos.
  • Àngeles de la pandèmia (La Vanguardia). La visió de Regina Grau, infermera de Consultes Externes de Pediatria i Cardiologia en HM Nens, en Urgències de HM Delfos durant els dies més difícils de la epidèmia. Ens parla de renúncies personals i de la vocació de la professió.