El Drac Artcai nos visita

El passat dimarts dia 5 de desembre del 2017 vam tenir una visita ben especial. L’escriptora Dolors Botines va venir a la Fundació HM Obra Social Nens a explicar-nos el conte “Drac Artcai” acompanyada del Drac protagonista, el qual va repartir un exemplar del conte a tots els nens i nenes presents a la sala d’espera.

El Drac Artcai , amic de xics i grans, pinta amb amor omplint els espais de colors utilitzant la seva cua com un pinzell. I justament amb la pintura, és quan neix l’Artcai, arrel del projecte del Gran Mural de Catalunya, on una sèrie d’artistes pinten els racons més emblemàtics de Catalunya.

El Drac Artcai és un projecte solidari. Tots els contes que es reparteixen són comprats per particulars, els quals signen el conte, i el donen al Drac perquè els reparteixi de forma gratuïta als infants d’hospitals i escoles.

Amb aquest acte, la Fundación HM Obra Social Nens vol seguir treballant per potenciar la part més humana de hospital, sempre a prop dels nens i nenes, procurant que malgrat el seu estat de salut, no perdin el somriure i la màgia de la vida!