Conveni de col.laboració amb Down Catalunya

Síndrome Down

Avui hem signat el conveni de col·laboració amb Down Catalunya, Coordinadora d’entitats Síndrome de Down de Catalunya, per tal de comprovar l’acord que permet posar en marxa un programa d’atenció a la salut dental dels nens i joves amb síndrome de Down amb risc d’exclusió social, podent així rebre ajudes econòmiques en els tractaments dentals.

Els fons per a aquest projecte de l’Obra Social procedeixen de la subvenció rebuda recentment per a tractaments odontològics de la Fundación Inocente. A més, un 5% de l’import facturat en el marc d’aquest conveni revertirà també en el fons disponible per a les famílies necessitades.

En les imatges veiem la signatura del conveni per part de Sor M. Luisa Pascual, treballadora social de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona i la Sra. M. Pilar Sanjuán, presidenta de Down Catalunya i Down Lleida.

Posteriorment a la signatura la Sra. Sanjuán, juntament amb la Sra. Úrsula Reales i el Sr. Víctor Saura – Directora i Responsable de Comunicació de Down Catalunya- han pogut conèixer les instal·lacions de l’àrea dental.

 IMG_5240

IMG_5241 IMG_5243