El conseller de Drets Socials visita l’Hospital HM Nens

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha visitat aquest matí l’Hospital HM Nens acompanyat per la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls i Carol. El dirigent ha estat rebut pel president d’HM Hospitales a Catalunya, Antoni Garrell, i la directora mèdica d’HM Nens, Dra. María Milá.

El conseller Carles Campuzano ha volgut conèixer personalment les instal·lacions de l’Hospital HM Nens, hospital monogràfic infantil del Grup HM Hospitales a Barcelona, i especialment la tasca de la Fundación HM Obra Social Nens.

Amb més de 130 anys d’història, aquesta entitat va ser integrada pel Grup el 2019 fent seu l’esperit solidari de l’antiga Fundació Hospital de Nens de Barcelona i assumint la seva tasca social. Avui, la Fundación HM Obra Social Nens, sota el paraigua de la Fundación de Investigación HM Hospitales, manté i potencia el seu compromís social d’oferir l’atenció i tractaments de salut no inclosos a la sanitat pública (salut dental, psicològica i de visió) als nens i adolescents que es troben en situació de risc d’exclusió social de Barcelona. D’aquesta manera, contribueix a afavorir el seu benestar físic i emocional.

Per poder exercir aquesta tasca, la Fundación HM Obra Social Nens duu a terme diverses accions solidàries al llarg de l’any per recaptar fons que contribueixin a finançar l’atenció i els tractaments dels petits realitzats pels professionals d’HM Nens, la tasca dels quals i experiència està totalment compromesa amb el pacient i l’activitat de l’Obra Social.

L’Hospital HM Nens disposa de totes les especialitats pediàtriques, la qual cosa permet oferir al pacient una atenció integral, personalitzada i altament especialitzada com és el casc del tractament de l’acondroplàsia o la paràlisi braquial obstètrica. Recentment, aquest centre de referència en la salut infantil i juvenil ha posat en marxa la Unitat de Medicina Esportiva i la Unitat de Salut Mental Infanto-Juvenil.