Primer concert solidari al Liceu

concert-solidari-FHNB

Com molts de vosaltres sabeu, l’Hospital de Nens de Barcelona es va constituir en Fundació l’any 1986, i destina tots els seus beneficis a atendre els infants en situació de vulnerabilitat.

El proper 24 d’octubre, a les 20h, hem organitzat un concert solidari a la Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu, amb personalitats del món de la cultura, per ajudar a difondre la nostra feina al llarg dels últims 130 anys, combinant l’excel·lència mèdica amb la nostra vocació de servei als infants més necessitats.

Ho hem pogut fer gràcies a la complicitat d’artistes excepcionals del nostre país que han volgut oferir-nos el seu talent i la seva solidaritat.

Les entrades tenen un cost-donatiu de 45€, i els seus beneficis es destinaran íntegrament a atendre infants sense recursos a través de l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens.

Si no podeu assistir al concert però voleu col·laborar amb la Fundació en els projectes socials que impulsem, podeu fer-ho a través de la Fila 0. (la Fila 0 és una entrada virtual, no dona dret a una localitat)

És un concert únic, i l’aforament és limitat.

Afanyeu-vos, doncs! Us hi esperem!

 

Compra d’entrades per l’espectacle

Fila 0