1,2,3 … Gravant! Vam participar en el programa “Acceso autorizado” de TVE

cayetana-guillen-cuervo

Hem tingut el luxe de poder participar en un dels episodis del programa “Acceso autorizado” de Televisió Espanyola, que pròximament s’emetrà a la televisió.

“Acceso autorizado” és un programa de TVE que compta amb l’actriu Cayetana Guillén Cuervo com a presentadora. Té un format que mostra el dia a dia de cossos o institucions que no solen mostrar-se a les càmeres de televisió.

Al programa en el qual vam participar es parla de dones en la ciència. Acceso autorizado entra al CSIC on conversa amb la Dra. Marta Miguel (Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación) destacant una de les investigacions en què treballa, que és la tècnica d’hidròlisi de l’ou. És una tècnica que permet fer productes com un iogurt -amb les seves característiques-, però sense lactosa.

En el nostre hospital, l’equip va ser rebut per la Dra. Gemma Colomé, cap del Servei de Gastroenterologia, per dialogar sobre la prevalença de les intoleràncies alimentàries, com la intolerància a la lactosa, així com el perquè de l’augment en la població, les formes de diagnosticar i tractar aquest tipus de malalties. També es va poder seguir l’atenció a una petita pacient amb molèsties digestives en el seu procés diagnòstic en la consulta.

Per a nosaltres va ser una experiència molt positiva que esperem poder repetir més endavant. Estem desitjant veure el programa un cop sigui emès!