Així va ser la 28ª Jornada Anual

programa-jornada

Dissabte passat dia 10 de març ens vam reunir a l’entorn excepcional de Casa Maria Reina per celebrar la 28a Jornada Mèdico-Quirúrgica. Gairebé 100 participants van passar un assolellat matí de dissabte aprenent i compartint les seves experiències professionals.

En aquesta ocasió hem tractat la relació entre l’assistència primària i l’assistència hospitalària i com ens interessa als professionals el contínuum assistencial.

Durant la primera part de la jornada, es van presentar 4 ponències, cadascuna de les quals constava amb 2 ponents i en què es van tractar diferents temes: les proves complementàries de laboratori, la relació entre primària i hospital pel que fa a malalties agudes i malalties cròniques, així com el paper del pediatre en el cas de les famílies que tenen reticències a la vacunació.

La ponència en la qual es va exposar el context de la relació atenció primària-hospital, les dificultats de comunicació entre nivells assistencials i com pal·liar-les, així com els reptes de futur en aquesta relació va ser una de les més valorades pels assistents.

Després del descans, es van presentar 4 casos clínics, didàctics i ben documentats, per part dels serveis d’Endocrinologia, Neurologia, Oftalmologia i Urologia.

Ja estem treballant per a la jornada del 2019, ¡Estigueu atents!