Agraïm la decisió de venir a visitar-te a les consultes dels nostres professionals . Et recomanem que consultis el nostre quadre mèdic per tenir més informació sobre els diferents especialistes.

Si vols concertar una visita, pots fer-ho de diverses maneres

 

Cita on-line

És el sistema més ràpid i senzill , i el més recomanat . Podràs escollir el professional i l’horari que més s’adapti a les teves necessitats amb accés directe a les agendes.

La primera vegada que utilitzis la cita on-line hauràs de registrar-te. Caldran el nom de la nena o el nen que ha de visitar-se, la seva data de naixement i sexe així com dades de contacte: mòbil i correu electrònic. Un cop registrats, es genera una contrasenya que va associada al mòbil que has utilitzat i que podràs posteriorment utilitzar per concertar visita totes les vegades que siguin necessàries, podent afegir altres nens o nenes.

Si mai abans t’has visitat a l’Hospital HM Nens, intenta arribar uns minuts abans de l’hora concertada , ja que s’han d’omplir algunes altres dades personals per obrir definitivament la història clínica.

Accedir a la cita on-line

Com fer servir la cita on-line

 

App mòbil

Hem dissenyat una aplicació mòbil per tal de que tinguis accés directe sempre a l’agenda dels nostres professionals des del teu telèfon mòbil.

L’aplicació per demanar cita està disponible a l’Apple Store per iOS i a la Play Store per Android. Descarrega-te-la!

Aplicació mòbil per iOS a iTunes (iPhone)

Aplicació mòbil per Android a la Play Store

 

Sol·licitar cita presencialment

En pacients que es visiten periòdicament en un servei, una opció senzilla és concertar la següent visita a la sortida de la consulta . D’aquesta manera no serà necessària cap gestió posterior.

 

Sol·licitar cita telefònicament

Pots concertar cita al telèfon 93.231.05.12 . Si coneixes l’extensió del servei, marca-la a continuació.

A l’hospital es reben diàriament unes 2000 trucades, per la qual cosa l’accés telefònic en determinades hores punta pot ser complicat. Actualment s’atenen més del 90 % de les trucades rebudes. Una de les prioritats de la Direcció és millorar l’atenció telefònica , però necessitem la teva col·laboració per optimitzar la utilització d’aquest recurs.

Quan truquis per telèfon, et demanaran el nom complet del pacient i el servei en el que necessites ser atès . Tingues a mà la teva agenda per confirmar que l’hora proposta t’interessa.

 

A través de formulari

Quan les opcions anteriors no satisfan les teves necessitats, pots utilitzar el següent formulari. Està especialment pensat per a aquells serveis que per les seves característiques encara no estan disponibles a la cita en línia. Deixa les teves dades i nosaltres ens posarem en contacte amb tu en el mínim temps possible.

Accedir al formulari