Preguntem al especialista

Des de l’inici d’aquesta nova experiència en xarxes socials, a l’Hospital de Nens tenim voluntat de dialogar amb tots vosaltres i que la paraula no es mogui només en una direcció. Volem conèixer les vostres inquietuds pel que fa a la salut dels vostres fills així com aportar informació que us pugui ser d’interès i d’aplicabilitat en el vostre dia a dia.
Entre els nostres companys cada vegada són més els professionals que tenen ganes de col.laborar en aquest projecte. Una d’aquestes col.laboracions es materialitzarà en forma de preguntes on-line, que podreu fer vosaltres mateixos. Comptem amb totes les especialitats pediàtriques, així que ja podeu preparar els blocs de notes i “disparar”.
Com a mostra tenim preparat un post per demà amb preguntes al pneumòleg infantil. En aquest cas, que serveix com a exemple d’aquesta nova secció, no s’ha fet un document obert sino que s’han fet servir algunes preguntes que els companys pneumòlegs solen contestar a les consultes.
El proper especialista a contestar serà l’odontòleg infantil. El tema a tractar serà la primera dentició. Quins són els teus dubtes? Pots preguntar en el següent document: http://bit.ly/pSY5Lv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *