Qüestionari d’adhesió a la dieta mediterrània, activitat física i son durant l’època de confinament per la pandèmia COVID-19 en població infantil i juvenil

Amb l’objectiu de valorar la repercussió en certs aspectes relacionats amb la salut infantil durant la pandèmia, un grup multidisciplinari format per endocrinòlegs pediàtrics, nutricionistes, metges de l’esport i pediatres de l’Hospital HM Nens hem dissenyat aquest estudi.

Volem investigar els efectes de l’confinament generat pel COVID-19 mitjançant una enquesta que valorarà els hàbits de nutrició, activitat física i son dels nens i les nenes i dels adolescents. A més, volem donar el nostre suport brindant-los a les famílies menús saludables i opcions per a la cistella de la compra.

Clica a l’enllaç per començar l’enquesta i comparteix-la amb els teus familiars i amic  amb fills/es. Pots descarregar-te els menús suggerits per les nostres nutricionistes així com les llistes per a la cistella de la compra per facilitar-te el moment d’anar a comprar.

Et convidem a emplenar aquest qüestionari si tens fills/es menors de 17 anys. Tot just et portarà uns 5 minuts.

Aquest estudi ha estat aprovat pel CEIM HM Hospitals amb el codi 1585.04.20-GHM_COVID.

Moltes gràcies per col·laborar! #quedatacasa

Enquesta sobre hàbits durant el confinament

Menús confinamiento

Lista de la compra semana 1

Lista de la compra semana 2