Cap de setmana amb nens

Per fi és divendres! Tenim el cap de setmana a sobre! Molts ja estareu gaudint de les vostres vacacnces i altres en vigília de fer-ho.
Pels que hagueu de passar el cap de setmana a la ciutat, algunes propostes d’oci infantil i familiar.

Caputxeta vermella i el llop

 

 

 

El clàssic infantil al Teatre Guasch de Barcelona. El teatre Guasch és una sala familiar i acollidora, on les famílies són sempre benvingudes. Cada mes es representa una obra infantil clàssica, que fa les delícies dels més petits!

Tallers al Museu de la Xocolata
 
 
 
Sou llaminers? Tant els dies feiners com els diumenges hi ha tallers infantils al Museu de la Xocolata del carrer Comerç
Artistes de la xocolata. Taller per a nens de 4 a 12 anys. Creació d’una figura de xocolata a partir de les explicacions d’un professional sobre les característiques i la forma de manipular la xocolata.
El dolç món de la Xispeta de Cacau, pels més petits de la casa, de 3 a 6 anys. A través de contes i jocs s’introdueix als nens en el món de la xocolata.
Atenció pares perquè l’oferta del museu és interessant també pels adults. Voleu feu un tast o aprendre a cuinar-lo? Ummm! Per llepar-se els dits!

 
Salir con peques
 
 
 
I si esteu buscant un allotjament per anar en família no us perdeu la pàgina de Salir con peques. Allà trobareu també altres informacions pràctiques com restaurants i activitats pels més petits. Els llocs recomanats estan pensats perquè nens i grans puguin gaudir de l’entorn sense les dificultats que de vegades els pares recents trobem.
La Marisa i la Patrícia, les editores, són mares recents i al bloc expliquen algunes experiències en primera persona.
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *