Apostant per les noves tecnologies

El nostre compromís en l’àmbit hospitalari no només arriba a l’aplicació de mètodes que ens ofereixin una major eficàcia i que explorin noves formes d’aprenentatge per estar en condicions d’enfrontar-nos als reptes del futur. Intentem equipar l’hospital amb les eines necessàries que millorin la nostra feina i la qualitat de vida dels nostres pacients.
Sabeu que la salut dels nens és una responsabilitat que involucra pares i al centre, i és responsabilitat de tots fer el possible per mantenir un bon ambient sanitari.
Cada dia les noves tecnologies estan més presents en la nostra vida quotidiana, en el sector mèdic, i concretament el pediàtric, hem estat pioners a posar en funcionament un servei que us ofereix un estalvi important  de recursos i temps. Per part nostra i amb la inquietud que ens caracteritza de buscar serveis que millorin la qualitat del nostre Hospital, aquest any disposem d’un servei de Telemedicina Pediàtrica.
El servei té la capacitat de proporcionar una valoració per part del pediatre a través d’una videoconferència i possibilita auscultar un nen si fos necessari.

Us mantindrem informats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *