125 anys Hospital de Nens de Barcelona

Estem d’aniversari!!! Hem de bufar ni més ni menys que 125 espelmes. Ens hagués agradat poder mirar per un foradet com el dia 15 de maig de l’any 1886, el Dr. Francisco Vidal Solares i la germana Sor Mercedes Viza de la Companyia de les Filles de la Caritat de San Vicenç de Paül, van crear un petit dispensari que quatre anys després, el 1890, es convertiria en l’Hospital de Nens Pobres de Barcelona

 

 

Imatge centenària de cues a l’entrada del dispensari (carrer Consell de Cent, Barcelona)

 

Enguany celebrem 125 anys tenint cura dels infants. El resultat de tants anys d’esforç i superació, ens ha permès assolir un centre pioner i de referència a Catalunya en assistència, recerca i docència el el camp de la Pediatria, amb més de 450.000 actes mèdics anuals. Aquesta és la nostra manera d’oferir a la societat tots els valors, els coneixements i les experiències tan enriquidores que hem acumulat.
Curiosament l’any 1886 es crea la beguda més popular de tots els temps. La seva fórmula s’ha mantingut secreta al llarg del temps. La nostra fórmula no té cap secret: es barrejen a parts iguals la professionalitat en oferir serveis sanitaris de qualitat, la vocació de donar el millor de nosaltres mateixos i la il.lusió per veure créixer de forma saludable el bé més preuat de la nostra societat: els nostres infants.

125 anys Hospital de Nens: Creixent per fer-nos créixer. Ens acompanyes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *