Pediatria aplicada al Servei d’Urgències

Sessions previstes pel mes de gener de 2018

09.01.18 – “Nova guía d’alimentació infantil dels 0-3 anys. Importància de l’excés de sucre de la dieta infantil”. Sra Cristina Girbau: Servei de Gastroenterologia i Nutrició de la FHNB

16.01.18 – “Sesión de formación a pediatria por parte de ortodoncia”. Dra Lara Díaz. Servei d’Ortodòncia de la FHNB.

23.01.18 – “Maneig del dolor abdominal no quirúrgic al servei d’urgències” Dra Paula Soriano. Servei de Gastroenterologia i Nutrició de la FHNB

30.01.18 – “Actualització en RCP pediátrica”. Sras Esther Lucea i Marta Barbosa. Enfermeria pediàtrica del Servei d’Urgències de la FHNB.

 

Sessions previstes pel mes de desembre 2017

05.12.17 – “Neurodesarrollo y aprendizaje”. Dr Carlos Ortez i Dra. Rocío Roses. Neuropediatria. FHNB. Institut de Transtorns Alimentaris (ITA)

12.12.17 – “Maneig de la Oxigenoterapia de Alto Flujo (OAF) en el paciente con Bronquiolitis”. Dra Anna Sangorrin

19.12.17 -– “Protocol d’administració de Gammaglobulines al nostre centre”. Dr Díaz Conradi i Lda MªAngeles Pineda

 

Sessions previstes pel mes de novembre 2017

07.11.17 – “Malalties de transmissió sexual en l’adolescència. Prevalència i prevenció”. Dra Maria Espiau. Unitat de immunodeficiéncies i malalties infeccioses. H. Vall d’Hebron.

14.11.17 – “Unitat de Medicina de l’Esport : presentación de l’estudi sobre incidencia de l’exercici físic en el tractament de la población infantil obesa”. Dra Yanira Castillo. Unitat de Medicina de l’esport. FHNB.

21.11.17 – “Malformaciones craneales posturales y craneoestenóticas. Protocolo de actuación”. Dr. A. Guillen. Servei de Neurocirugia. FHNB.

28.11.17 – “Fracturas mes freqüents a pediatria. Diagnostic i tractament”. Dr Oriol Ferrandiz y Dr. Hampo . Servei de COT. FHNB.

Aquesta activitat està dirigida a personal sanitari, infermeria i auxiliar i està en procés d’acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries. Per obtenir el diploma certificat cal assitir a un 75% de les sessions.